ΠΡΟΦΙΛ

To iballoons είναι το νέο, συγχρονο διαδικτυακό site της εταιρείας Festival Balloons

Η εταιρεία Festival Balloons ιδρύθηκε το 1981 από τον κ. Γεωργούλη Γεώργιο. Η εταιρεία Festival Balloons είναι μια αμιγώς ελληνική, οικογενειακή επιχείρηση που μετράει σχεδόν 30 χρονιά συνεχούς και επιτυχημένης δραστηριοποίησης στον χώρο της διαφήμισης, της διακόσμησης και της προώθησης. Καθώς επίσης διαθέτει δικό της εργαστήριο παραγωγής και διαθέτει ένα ιδιόκτητο στόλο επαγγελματικών φορτηγών. Την τελευταία δεκαετία αναπτύξαμε ένα νέο concept στην ελληνική αγορά στον τομέα του λιανικού εμπορίου. Το νέο concept στοχεύει στην εδραίωση των μπαλονιών ως προϊόντος καθημερινής χρήσης, αλλά και γρήγορης και φθηνής διακόσμησης.

      Για να εξασφαλίσουμε την επιτυχία της εταιρίας μας έπρεπε να καθιερώσουμε τα εξής: αμεσότητα και προσωπική επαφή με τον πελάτη - καταναλωτή, στελέχωση της εταιρείας μας με αξιόλογο και έμπειρο ανθρώπινο δυναμικό, την συνεχή ανανεώσιμη τεχνογνωσία και την αδιάλειπτη υποστήριξη των αναγκών του πελάτη.

      Με πυξίδα μας την παραπάνω φιλοσοφία η εταιρεία μας κατάφερε να εδραιωθεί στον τομέα του λιανικού εμπορίου με καθημερινή δυναμική παρουσία. Απώτερος στόχος μας είναι να αποκτήσει σε κάθε εμπορική γειτονία και ένα κατάστημα της Festival Balloons.

      Σε ένα κατάστημα Festival Balloons μπορείς να απευθυνθείς κάθε φορά που θέλεις να διοργανώσεις κάποιο εορταστικό, κοινωνικό και επαγγελματικό γεγονός, στο οποίο θα σου προταθούν πολλές και ολοκληρωμένες προτάσεις διακόσμησης με μπαλόνια, πυροτεχνήματα και special effect. Το προσωπικό μας πάντα με χαρά θα σε περιμένει να συνεργαστεί μαζί σου. Έτσι η Festival Balloons έχει πάντοτε ως γνώμονα το παρακάτω τρίπτυχο:
 

«Ποιότητα - Αξιοπιστία - Ανταγωνιστικές Τιμές»

      Η Festival Balloons προσφέρει τις λύσεις που ψάχνεις και σου παρέχει την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση ως πελάτης της.